Összehasonlítás stílusok

Összehasonlítás stílusok
Nem titok, hogy a gyerekek hihetetlenül érzékeny. Emiatt pszichológusok úgy vélik, hogy a tárgyak körül a morzsákat korai gyermekkorban, fel kell tölteni a pozitív energiát. Ugyanez az elv érvényes a létrehozása a belső gyerekszobába. És mi szívesen segítünk ebben.
Вибір-дитячих-меблів
Nézzük meg a két leggyakoribb stílus kialakítása a gyermek szobájában – amerikai és európai.

A tipikus jellemzője az utóbbi www.banaby.hu lakonikus formák, visszatartó fő színpaletta, figyelem a részletekre, arányérzék és a harmónia mindenben. Európai stílusú csodálatosan néz ki egy tágas szoba, nagy belmagasságú, hogy összességében rövidebb lakások. A fiatal tulajdonosa egy szobában díszített ebben a stílusban mindig komfortérzetet, a nyugalom és a kényelem.

A domináns színek a teljesítmény ilyen javítások fényes gamma. Néha mindennapok sejt és színes minták szövet különböző textúrák úgy tűnik, egy kicsit kaotikus, de ez árnyalat egy megnyilvánulása hatása angol stílusban.

Az elemek és tartozékok helyenként látható részek antik akcentussal, míg a fából készült padló elengedhetetlen, és egy puha gyapjas szőnyeg. Ezt fel lehet használni függőleges sáv – mint a falakon és a textíliák. Például egy szokatlan váltakozása kombiné lehet www.banaby.hu a függöny és ágytakaró kiságy használata esetén. Bútor – egyszerű, de funkcionális. Különböző fafajták bizonyítaniuk kell, hogy a textúra. És általában, természetesség, egyszerűség, az integritás és a természetesség – a megkülönböztető jellemzője az európai belső.

Jellemző az ilyen típusú dekoráció a szobában a jelenléte fehér és ékezetes nyugalom. Kontraszt lehet kellékek, és néhány részletet. A fő vonalak a falak, a mennyezet, rések, polcok és bútorok – sima, egyszerű, anélkül, hogy a lekerekített élek és a dekoráció. Ezek a funkciók európai stílusú csodálatosan együtt a korszerű funkcionális megoldásokat. Következésképpen, a design is használható krómozott fém, üveg, a mennyezet és díszítő textíliák – a lényeg az, hogy ne vigyük túlzásba a részleteket. És fontos, hogy a szoba legfeljebb szabad hely, és hagyja rengeteg hely a játékok www.banaby.hu. A Windows gyermek bezárhatja a vakok és a redőnyök, elegánsan borított könnyű, áttetsző függöny. A fény kell esnie szabadon be a szobába. A szabad fal nézel fotók vékony keret.

Az előnye, hogy ezt a stílust a jelenléte fényes alkatrészek és tartozékok. Amikor cseréli ezeket az elemeket könnyen változtatni a fő szín a belső, és még az indíték. A szoba lesz mindig úgy tűnik, rózsás, de a jelenléte egy kis fényes töredékek nem gyakorolnak nyomást a pszichére.